PIR – radionica, 14. listopad 2023, Zagreb PDF Ispis E-mail
Autor Tonći Šitić   
Ponedjeljak, 16 Listopad 2023 09:46

U prostorima HZFa , Slavenskoga 7, Zagreb održana je 35. Po redu radionica Postizometričke relaksacije – PIR. Nazočnih je bilo 8. 

Ljudi su imali Obavijest na stranicama HZFa a ne i na HKF jer je Povjerenstvo nešto kompliciralo i radilo protiv Pravilnika HKFa. Ovo je bila 35. radionica, uvijek isti predavač, ista tema i sve isto ali njima to nije bilo dovoljno pa su zavlačili puna 2 mjeseca i dobrili tek 14. rujna! Dragi moji, pametnome dosta. Zaludu nekome obrazovanje i "školovanje" kada ne vidi osnovne stvari. Stavljaju pod edukacije i usavršavanje sve i svašta a dio nema dodirnih točaka sa fizioterapijom. Boduju predavanja od 1-2 vrmena više nego radionice od 8 sati. jednom riječju , strašno!

Uglavnom, odradili smo odličan posao gdje je bio spoj mladosti i iskustva. Kolegica Jelena Gabelica je doputovala iz Splita (Hvala Jelena),  izuzetno je educirana te barata mnogim tehnikama od kojih je manji dio posdijelila sa polaznicima. Cilj radionica je učenje i razmjena znanja , te ako je koga potakla na ozbiljnije bavljenje strukom, biti će mi drago.

Bilo je troje "stažista" što me beskrajno veseli te se nadam da će već sutra na svojim radilištima pokazati dio naučenog.

Odrađeno je sve po programu te je dodano i par specifičnih testianja i mobilizacija koštanih sklopova  koji su bile vezane na pojedino mišićje. Polaznici su bili izvaredni znatiženji, vedri a nadsve vrijedni.

Zajedno smo u pauzi ručai u restoranu Lucija (Hotel Antunović) i hrana je za svaku preporuku, ukusna i korektne cijene.

Fotografije će Vam dočarati atmosferu na radionici.

Zahvaljujući vama, dobio sam ovo priznanje na kojem zahvaljujem svim dosadašnjim polaznicima i ekipi iz logistike koja me vjerno godinama prati link

https://fizioterapeut.net/index.php?option=com_content&view=article&id=308:izborna-sjednica-sabora-hzf&catid=62:2023&Itemid=93

a
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
o

Ažurirano Ponedjeljak, 16 Listopad 2023 10:09