Izborna sjednica Sabora HZF PDF Ispis E-mail
Autor Tonći Šitić   
Nedjelja, 17 Rujan 2023 21:17

Dana 7. rujna 2023 održana je redovita Izborna sjednica Sabora HZFa. Detalje možete vidjeti na www.hzf.hr te vas ne bih sa tim previše zamarao. Stara predsjednica Snježana Benko Meštrović je „predala“ dužnost dragoj kolegici Katarini Ivanković. Kada sam Snježanu nazvao “starom“ predsjednicom mrko me pogledala ali sam joj rekao da je ne mogu nazvati bivšom zbog privatnih situacija sa bivšima. Malo šale nije na odmet.

Iskoristio sam prigodu i fotografirao se sa obje predsjednice.

Bio sam počašćen pozivom i nazočnošću Skupštini jer sam između ostalog primio priznanje „Zlatnu plaketu za izuzetnu stručnu aktivnost“ tijekom svog dosadašnjeg rada. To priznanje nije baš često i rijetki ga dobiju. U najavi me cijenjeni kolega Jurinć nazvao Čovjek radionica  što govori jako puno. Pogledajte https://fizioterapeut.net/index.php?option=com_content&view=article&id=2&Itemid=16 pa ćete vidjeti zašto. Na kojim sam edukacijama bio i koje edukacije sam vodio. Nije bio predviđen kratki govor pa ću ga napisati ovdje.

Zahvaljujem najprije dragom Bogu koji mi je dao snage da ne posustanem zatim svojoj djeci te jednoj divnoj Mariji sa kojom sam proveo divnih i insprirajućih 5 godina. Natpis na majici će vam kazati više.

Kolega Jurinič, veliki gospodin Jurinić je bio taj koji je uvijek bio tu kada je trebalo, Snježana, Marinela, Kata, Saša da ostale kolegice i kolege ne nabrajam. Svima ostalima koji ste prepoznali moj trud te pohađali radionice te ih preporučivali dalje…

Ljudi od srca vam hvala!

Na tom putu je bilo i kočničara a ima ih i danas, umišljenih veličina o kojima ću uskoro napisati ozbiljan članak te će vjerojatno ovo biti zadnje radionice (u rujnu i listopadu) koje će biti prijavljene HKFu. Tko će htjeti znanje dobiti će ga a bodove će morati nalaziti na drugi način.

To barem danas nije preteško jer se boduje sve i svašta često puta na granici Pravilnika ali i to je posao koji netko mora raditi te vas time ne želim sada opterećivati. Njima posvećujem zadnju fotografiju kojoj je misao velikog Charlesa Bukowskog,  jednog od mojih omiljenih pisaca.

1
1
2
3
4
5

Ažurirano Nedjelja, 17 Rujan 2023 21:19