Postizometrička relaksacija, 27. lipanj 2021, Selce PDF Ispis E-mail
Autor Tonći Šitić   
Ponedjeljak, 28 Lipanj 2021 21:59

U dogovoru sa uvaženom  liječnicom  Prim. Vlaste Brozičević, dr. med., spec. fizikalne medicine i rehabilitacije te reumatologije, pozvan sam odraditi radionicu PIRa u Poliklinici Terme https://terme-selce.hr/  koja je jedna od naših najstarijih  privatnih poliklinika .

Na samom početku sa nama je bio i ravnatelj poliklinike Prim. mr. sc. Ivan Brozičević, dr. med. spec.
interne medicine i kardiologije.

Ovo je bila 32. radionica PIRa  (koji se održava kao radionica preko 16 godina ) i završilo ga je preko 470 fizioterapeuta i liječnika. Hvala svim polaznicama i polaznicima ( kako jedna klapa kaže)  „i za jučer i za danas i za sutra“..

Za mene jako interesantno iskustvo i na neki način izazov , jer sam vodio radionicu ispred 13 kolegica i kolega koji rade u istoj firmi, neki duže neki kraće ali željni znanja i puni volje za učenjem. Kreativnih rasprava i pitanja nije nedostajalo i hvala na tome. Odradili smo uz PIR i još par mobilizacija koštanih sklopova jer je poanta priče slijedeća;  problem razjasniti i povezati (po potrebi) i sa drugom tehnikom.

Ručak jednostavan i odličan. Smještaj u Selcima izvrstan

Slijedeća radionica (tema je Trigger točke)  će se održati 17. srpnja 2021 u Crikvenici (Salvia).

Za sve obavijesti o radionicama u 2021 godini molim Vas da posjetite stranice HZF ili Komore HKF. Ukoliko želite da se u Vašem mjestu bilo gdje u Domovini održi radionica PIR-a, Gornjih, Donjih extremiteta ili Triggera, molim Vas da me kontaktirate.

1
1

Ažurirano Ponedjeljak, 28 Lipanj 2021 22:15