Gornji extremiteti – radionica, 3. travanj 2011, Split
Nedjelja, „puna glava“  Donjih extremiteta od subote ali je ipak išlo. Deset polaznika, ležerna atmosfera i odličan rad. Odrađena je ruka, zglob po zglob u porilično kratkom vremenu i  ostalo nam je vremena za ponavljanje. Razlog, sistem mobilizacija, hvatova i drugih stvari je identičan ruci tako da je uprkos umoru sve išlo kako treba. Opet su Vilma i Jelica pokazali dio svog arsenala“ iz Fascialne manipulacije i Osteopatije. Imali smo i jednu raspravu o lopatici (isprovociranu sa moje strane naravno) i bila je dosta konstruktiva. Posebno bih se zahvalio kolegicama iz Zadra kojih je bilo 4. Slijedeća druženja iz serijala Škola manualne medicine u vidu radionica su u:

Opatiji 16. travnja, LS kralješnica - radionica

Opatiji 14.svibnja, Prsna kralješnica i rebra – radionica

Zagreb 21. svibanj, Trriger točke - radionica

Krapinskim toplicama 28. svibnja, Postizometrička relaksacija (PIR) - radionica

Istarskim toplicama, 17.rujna   Vratna kralješnica - radionica

Sve obavijesti o održavanju radionica na http://www.hzf.hr/kalendar.html i http://www.hkf.hr/Usavr%c5%a1avanja/Ostaliobliciusavr%c5%a1avanja/tabid/69/Default.aspx

Sve radionice su priznate od liječničke i fizioterapeutske komore!

Ukoliko ste zainteresirani da se neka od radionca PIR-a, gornjih ili donjih extremiteta održi u Vašoj ustanovi, bilo gdje u Domovini, molim Vas da me kontaktirate.

3
1
2
3
4
5
6