Manualna terapija LS kralježnice, 18. rujna 2010, Zagreb
Vodeći se logikom te najjednostavnijem i najučinkovitijim načinom stjecanja znanja i vještima odlučili smo održati ovu radionicu kao prvu u nizu sličnih. Razlog je jednostavan: netko sa predznanjem manualne medicine ili terapije nema potrebe pohoditi gomilu stranih nazovi tečajeva koji predugo traju i imaju previše stupnjeva a upisuju bilo koga bez obzira na predznanje i nakon hrpe uloženog novca daju mu naziv ovaj ili onaj terapeut. Onaj tko ih organizira (nakon par uspjelih održavanja) prozove sam sebe asistentom, da stvar bude još smiješnija... . Grupe su ogromne a ja ne znam tko može pratiti i kvalitetno raditi sa grupom većom od 16 ljudi, da sve stigne i da se svakome može jednako posvetiti.

Kvalitetan rad je onaj u malim grupama gdje se na konkretno pitanje treba dobiti konkretan odgovor a ne slušati kako ćemo to učiti na slijedećem stupnju. Ipak su svi polaznici završili barem trogodišnju visoku školu a liječnici i fakultet te ih ne bi trebalo previše zaj...  sa lošom pričom i neodogovaranjem na konkretna pitanja.

Radionica je bila izvrsna, polaznici po evaluacijskim listama jako zadovoljni a i završni test je odlično riješen. Hvala nazočnima a sa drugom grupom se vidimo u studenome.

Voditelji su bili mr.sc. Dunja Barak Smešny, dr.med. i Tonći Šitić, bacc.physioth

8
1
2
3
4
5
6
7
8