CD: Vježbajte sjedeći

Namijenjene su kako im i ime kaže osobama koje rade u sjedećem položaju (bez obzira na dob). Ne oduzimaju Vam puno vremena, 13 vježbi pojedinačnog trajanja 40 sekundi. Ne morate imati nikakvu posebnu opremu za vježbanje, potrebno je 8 minuta vremena i dobra volja. Nakon njih ćete se osjećati manje ukočeni, gipkiji i vedriji. Vježbajte ih 1-2 puta dnevno i to je to. 

Naruči ... 

DVD: Vježbe istezanja

Novi DVD iz radionice Tonći Šitića, koji ovaj put prikazuje vježbe istezanja mišića. Koristan je za one koji već provode terapiju i uključeni su u rehabilitacijski proces. Isto je važan  za osobe koje se bave sportom i rekreacijom kao važan vid prevencije ozljeda.

Naruči ...

DVD: Vježbe za kralješnicu

Ovaj DVD "Vježbe za kralješnicu – medicinska gimnastika u 23 koraka" se skladno nadovezuje na prošli CD te prikazuje 23 pomno odabrane vježbe, gdje korisnik može prepoznati sebe radeći ih, ne traže specijalnu opremu ni odjeću, mogu se izvoditi na prostirci u dnevnoj sobi a isto tako i u dvorani, što je izuzetno važno to je jedini takav proizvod koji preporučuje strukovna udruga Hrvatski zbor fizioterapeuta.

Naruči ...

DVD: Vježbe za noge

Ovo je logičan nastavak DVD-a "Vježbe za kralješnicu" koji ste izvrsno prihvatili. Najčešća pitanja su bila kako pravilno izvoditi vježbe za noge, kako nakon naučene vježbe imati kvalitetan podsjetnik na iste, koje uopće vježbe raditi za određena bolna stanja nogu i sl...

Naruči ...

Filter Naslova     Prikaži # 
# Naslov      
1 Postizometrička relaksacija, 04. prosinac 2010 Varaždinske toplice      
2 Postizometrička relaksacija, 28.studeni 2010 Istarske toplice      
3 Postizometrička relaksacija, 27.studeni 2010 Istarske toplice      
4 Manualna terapija LS kralježnice, 20. studeni 2010, Zagreb      
5 Najava još dvije radionce PIR-a      
6 Postizometrička relaksacija, 2.listopad 2010 Zagreb      
7 Manualna terapija LS kralježnice, 18. rujna 2010, Zagreb      
8 Postizometrička relaksacija, 5.lipanj 2010 Zagreb      
9 Najava radionice PIR-a      
10 Postizometrička relaksacija, 8.svibanj 2010 Zagreb      
 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>
Stranica 1 od 2