CD: Vježbajte sjedeći

Namijenjene su kako im i ime kaže osobama koje rade u sjedećem položaju (bez obzira na dob). Ne oduzimaju Vam puno vremena, 13 vježbi pojedinačnog trajanja 40 sekundi. Ne morate imati nikakvu posebnu opremu za vježbanje, potrebno je 8 minuta vremena i dobra volja. Nakon njih ćete se osjećati manje ukočeni, gipkiji i vedriji. Vježbajte ih 1-2 puta dnevno i to je to. 

Naruči ... 

DVD: Vježbe istezanja

Novi DVD iz radionice Tonći Šitića, koji ovaj put prikazuje vježbe istezanja mišića. Koristan je za one koji već provode terapiju i uključeni su u rehabilitacijski proces. Isto je važan  za osobe koje se bave sportom i rekreacijom kao važan vid prevencije ozljeda.

Naruči ...

DVD: Vježbe za kralješnicu

Ovaj DVD "Vježbe za kralješnicu – medicinska gimnastika u 23 koraka" se skladno nadovezuje na prošli CD te prikazuje 23 pomno odabrane vježbe, gdje korisnik može prepoznati sebe radeći ih, ne traže specijalnu opremu ni odjeću, mogu se izvoditi na prostirci u dnevnoj sobi a isto tako i u dvorani, što je izuzetno važno to je jedini takav proizvod koji preporučuje strukovna udruga Hrvatski zbor fizioterapeuta.

Naruči ...

DVD: Vježbe za noge

Ovo je logičan nastavak DVD-a "Vježbe za kralješnicu" koji ste izvrsno prihvatili. Najčešća pitanja su bila kako pravilno izvoditi vježbe za noge, kako nakon naučene vježbe imati kvalitetan podsjetnik na iste, koje uopće vježbe raditi za određena bolna stanja nogu i sl...

Naruči ...

Filter Naslova     Prikaži # 
# Naslov      
1 Tečaj manualne medicine 2.dio      
2 Kinesiotaping, 14-17 prosinac 2008, Zagreb      
3 Radionica PIR (postizometrička relaksacija), 8.studeni 2008      
4 Tečaj Osnove manualne medicine 1 dio 24. listopad 2008      
5 Tečaj Osnove manualne medicine 2 dio rujan 2008      
6 Tematska konferencija HZF, Jezerčica, 18. listopad 2008      
7 Zagrebačka utrka Četiri trga, 28.rujan 2008      
8 Europski tjedan kretanja - V.Gorica, 18. rujan 2008      
9 Tečaj Osnove manualne medicine 1 dio lipanj 2008      
10 Tečaj Kaltenborn LS kralješnica i SI zglob, 3 dio 1-6 travanj 2008      
 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>
Stranica 1 od 2