Zagrebački velesajam medicina i tehnika 18. i 19. svibanj 2007.

U sklopu sajma Medicina i tehnika, ZV, paviljon 11a održane su u petak (18.05) u 17h te u subotu (19.05) u 11h i 12h, vježbe za kralješnicu, vježbe istezanja sve uz video prikaz i demonstraciju, te se odgovaralo na upite nazočnih. Radionice su bile po tradiciji besplatne (održavaju se već četvrtu godinu zaredom) a moderatori su bili Tonći Šitić,vft i Marko Mokrović, vft.

Razlog radionica su ljudi koji nam se svaki dan obraćaju na našim radnim mjestima sa raznim pitanjima a na koja im nismo u mogućnosti dati odgovor zbog vremena i uvjeta u kojima radimo.

Isto i oni koji šalju mailove i propitkuju se o onom što ih interesira a vezano je za fizioterapeutsku struku.

Tijekom tri radionica bilo je ukupno prisutno samo 5 ljudi, iako je sve bilo uredno najavljeno u medijima i na samom Velesajmu.

Vidim da je interesantnije čitati crne kronike i politička prepucavanja nego ozbiljne pozive od kojih možete imati samo korist a koji su se možda "izgubili" u šumi raznih obavijesti i poziva.

Zaključak: Zdravlje kralješnice i savjeti koji se besplatno dijele su negdje na kraju potreba našeg čovjeka koji "nema vremena" za sebe ili ima viška novaca i sretniji je ako te savjete i pokazane vježbe plati, malo apsurdno ali istinito.

Bog dao zdravlja svima a "pameti i povjerenja" očito samo nekima.

Da ste mi zdravi i veseli bili!