CD: Vježbajte sjedeći

Namijenjene su kako im i ime kaže osobama koje rade u sjedećem položaju (bez obzira na dob). Ne oduzimaju Vam puno vremena, 13 vježbi pojedinačnog trajanja 40 sekundi. Ne morate imati nikakvu posebnu opremu za vježbanje, potrebno je 8 minuta vremena i dobra volja. Nakon njih ćete se osjećati manje ukočeni, gipkiji i vedriji. Vježbajte ih 1-2 puta dnevno i to je to. 

Naruči ... 

DVD: Vježbe istezanja

Novi DVD iz radionice Tonći Šitića, koji ovaj put prikazuje vježbe istezanja mišića. Koristan je za one koji već provode terapiju i uključeni su u rehabilitacijski proces. Isto je važan  za osobe koje se bave sportom i rekreacijom kao važan vid prevencije ozljeda.

Naruči ...

DVD: Vježbe za kralješnicu

Ovaj DVD "Vježbe za kralješnicu – medicinska gimnastika u 23 koraka" se skladno nadovezuje na prošli CD te prikazuje 23 pomno odabrane vježbe, gdje korisnik može prepoznati sebe radeći ih, ne traže specijalnu opremu ni odjeću, mogu se izvoditi na prostirci u dnevnoj sobi a isto tako i u dvorani, što je izuzetno važno to je jedini takav proizvod koji preporučuje strukovna udruga Hrvatski zbor fizioterapeuta.

Naruči ...

DVD: Vježbe za noge

Ovo je logičan nastavak DVD-a "Vježbe za kralješnicu" koji ste izvrsno prihvatili. Najčešća pitanja su bila kako pravilno izvoditi vježbe za noge, kako nakon naučene vježbe imati kvalitetan podsjetnik na iste, koje uopće vježbe raditi za određena bolna stanja nogu i sl...

Naruči ...

CD - Vježbajte sjedeći

Štovani,

slušajući i razgovarajući o tegobama koje se najčešće javljaju kod ljudi tijekom dugotrajnog sjedenja (poglavito rada za računalom), došao sam na ideju napraviti ovaj interaktivni CD. 

Vježbe prikazane na ovom CD-u nisu «nove» vježbe koje se prodaju pod raznim egzotičnim imenima, one Vam ne pomažu da ostanete mladi, lijepi i vitki, tu nećete vidjeti oskudno obučene lijepe mlade ljude koji izvode sportsko - gimnastičarsku priredbu za koju Vam da biste je ponovili treba jako puno rada sa dvojbenim rezultatom.
 
Namijenjene su kako im i ime kaže osobama koje rade u sjedećem položaju (bez obzira na dob). Ne oduzimaju Vam puno vremena, 13 vježbi pojedinačnog trajanja 40 sekundi. Ne morate imati nikakvu posebnu opremu za vježbanje, potrebno je 8 minuta vremena i dobra volja. Nakon njih ćete se osjećati manje ukočeni, gipkiji i vedriji. Vježbajte ih 1-2 puta dnevno i to je to. Kako je sve ispalo prosudite sami, slobodno napišite pohvalu, kritiku ili što već želite i pošaljite nam je.

Možete ugovoriti i dolazak višeg fizioterapeuta koji će vam objasniti sve o vježbama, preporučiti pravilan radni položaj, te odraditi manualni tretman po želji i potrebi. Poslodavci, CD možete instalirati na koliko god želite računala; zaposlenicima ćete olakšati rad, jednostavno u postavkama označite željeni interval vježbanja i program će se za određeno vrijeme aktivirati.

Od ideje za izradu ovog CD do realizacije prošlo je 2 mjeseca. Utrošili smo ukupno oko 100 radnih sati da bi se sve skupa dovršilo. Radio ga je tim profesionalaca od kojih su mi neki i prijatelji i ovim putem im se zahvaljujem, a to su: Tomislav – model, Miljenko i Nikola - snimanje i montaža, Marko i Ivan – programeri, ekipi iz www.kimajako.com, Kristijanu, Daliji i Josipu – dizajnirali su sve na CD, isprintali cijeli papirnati dio, logistici – Sandri, Renati i Želimiru koji su me držali u pozitivnoj tenziji.