Gornji extremiteti – radionica, 18. srpanj 2021, selce PDF Ispis E-mail
Autor Tonći Šitić   
Četvrtak, 29 Srpanj 2021 17:15

Druženje u Poliklinici Terme Selce https://terme-selce.hr/   sa tridesetogodišnjom tradicijom se nastavlja. Odrađena je druga radionica (iz serije od 4 radionice) a tema je bila Manualna fizioterapija – gornji extremiteti. Te četiri radionice pružaju jednu zanimljivu cjelinu  koja nam pruža bolji uvid te kvalitetniji rad sa većinom izazova sa kojima se svakodnevno kao fizioterapeuti susrećemo u radu sa klijentima.

Ovo je bila 9. radionica na tu temu.

Za mene jako interesantno iskustvo i na neki način izazov , jer sam vodio radionicu ispred 13 kolegica i kolega koji rade u istoj firmi, neki duže neki kraće ali željni znanja i puni volje za učenjem i razmjenom znanja. Kreativnih rasprava i pitanja nije nedostajalo i hvala na tome. Odradili smo uz Gornje extremitete i kombiniranje sa prije naučenim PIR-om. Poanta je problem razjasniti i povezati rješenje (po potrebi) i sa drugom tehnikom te pružiti kvalitetniji tretman klijentu. Uvažena dr. Brozičević se kao i uvijek bila poprilično aktivna poglavito sa svojim opaskama i pitanjima. Ona je kao pravi voditelj bila ne neki način i poligon da vidi kako terapeuti rade (vidi sliku) što je izuzetno važno kod rada. Ovaj puta bi pohvalio ( da se ostali ne uvrijede) ide kolegici Nives (polaznici znaju zašto)

Ručak jednostavan i odličan, hvala Ravnatelju na tome.

Zbog velikog interesa, te da kolegicama/kolegama prištedim put u Zagreb; slijedeća radionica na temu Manualna fizioterapija – gornji extremiteti ( 10. po redu) će se održati 18. rujna u Domu za starije Salvia u Crikvenici.

Za sve obavijesti o radionicama u 2021 godini molim Vas da posjetite stranice HZF ili Komore HKF. Ukoliko želite da se u Vašem mjestu bilo gdje u Domovini održi radionica PIR-a, Gornjih, Donjih extremiteta ili Triggera, molim Vas da me kontaktirate.

1
1
2

Ažurirano Četvrtak, 29 Srpanj 2021 17:26