Postizometrička relaksacija, 19. rujan 2020, Zagreb PDF Ispis E-mail
Autor Tonći Šitić   
Ponedjeljak, 08 Ožujak 2021 09:25

 U odličnoj atmosferi, održana je 29. radionica PIR-a. Shodno svim preporučenim  mjerama a imajući u vidu na prvom mjestu zdravlje polaznika , na početku su svim polaznicima podijeljene zaštitne maske 3M 9322+, Aura, FPP2 (ukoliko trebate ozbiljne zaštitne maske pogledajte www.raos.hr i tražite g. Marka) te nitrilne rukavice. Podijeljni su i uzorci za dezinfekciju rublja SanytoI te dezodoransi Borotalco. 

Zbog propisanih mjera je bilo je nazočno samo 12 polaznika iako je interes bio višestruko veći.  Do sada je PIR završilo preko 430 polaznika (fizioterapeuta i liječnika) što ga svrstava u jednu od najraširenijih i najprimjenjivijih tehnika u manualnoj fizioterapiji Održava se već 15 godina zaredom ! 

Hvala svim polaznicama i polaznicima ( kako jedna klapa kaže "...Hvala vam za jučer, za danas i za sutra".

Toliko radionica PIR-a je zbog vas (i struke naravno) koji ste nazočili i beskrajno vam hvala na nazočnosti na radionicama jer da nije vas ne bi bilo niti radionica. Koliko sam vidio privatne prakse ga reklamiraju kao zasebnu tehniku što je odlično jer očito ima smisla i učinkovit je. Da nije tome tako ne bi se mjesta popunjavala i mjesec dana prije same radionice.  Osim PIR-a,  razmijenili smo iskustva i u radu inače, prošli neke jednostavnije mobilizacijske tehnike te naravno učili jedni od drugih. Argumentiranih rasprava nije nedostajalo, drage kolegice i dragi kolege hvala vam i na tome. 

Hrana kao i uvijek odlična (Hvala Matilidi i ekipi iz Favola cateringa)  http://favola-catering.hr/ 

Slijedeća radionica PIR će se održati 22. svibnja 2021 u Opatiji.

Za sve obavijesti o radionicama u 2021 godini molim Vas da posjetite stranice HZF ili Komore HKF. Ukoliko želite da se u Vašem mjestu bilo gdje u Domovini održi radionica PIR-a, Gornjih, Donjih extremiteta ili Triggera, molim Vas da me kontaktirate.

b
b

 

Ažurirano Petak, 12 Ožujak 2021 11:35