Postizometrička relaksacija, 24. studeni 2018, Zagreb PDF Ispis E-mail
Autor Tonći Šitić   
Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 11:36

U odličnoj atmosferi i vrhunskom prostoru Poliklinike Cosmogama, održana je 27. radionica PIR-a. ( a ove godine obilježavamo 27. godišnjicu pada grada Heroja – Vukovara).  Nazočnih je bilo 17 polaznika  koji su u radnoj i veseloj atmosferi svladali sav zadani program.  Ako je u prosjeku bilo 15 polaznika po radionici do sada je PIR završilo preko 400 polaznika što priznati ćete baš i nije mali broj. Toliko radionica PIR-a je zbog vas (i struke naravno) koji ste nazočili i beskrajno vam hvala na nazočnosti na radionicama jer da nije vas ne bi bilo niti radionica Koliko sam vidio privatne prakse ga reklamiraju kao zasebnu tehniku što je odlično jer očito ima smisla i učinkovit je. Da nije tome tako ne bi se mjesta popunjavala i mjesec dana prije same radionice. Osim PIR-a, smo razmijenili iskustva u radu inače, te naravno učili jedni od drugih. Najviše polaznika je bilo iz Varaždinskih toplica i to zahvaljujući divnoj kolegici Mirjani Večerić a najdulje je putovala draga kolegica Jelena Roko iz Grada (Dubrovnika). Hrana kao i uvijek odlična (Hvala Matilidi i ekipi iz Favola cateringa  http://favola-catering.hr/  )

Na kraju radionice smo napravili sve potrebne fotografije (ponavljanje svega što smo radili uz objašnjenja) te su polaznici dobili na mail kompletan podsjetnik da imaju kao pomoć pri radu. Posebna zahvala dragoj kolegici Andrei koja je bila model te fotografkinji Tanji.

Za sve obavijesti o radionicama u 2019 godini molim Vas da posjetite stranice HZF ili Komore HKF. Ukoliko želite da se u Vašem mjestu bilo gdje u Domovini održi radionica PIR-a, Gornjih, Donjih extremiteta ili Triggera, molim Vas da me kontaktirate.

 

b
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l


 

Ažurirano Ponedjeljak, 04 Ožujak 2019 11:38