CD: Vježbajte sjedeći

Namijenjene su kako im i ime kaže osobama koje rade u sjedećem položaju (bez obzira na dob). Ne oduzimaju Vam puno vremena, 13 vježbi pojedinačnog trajanja 40 sekundi. Ne morate imati nikakvu posebnu opremu za vježbanje, potrebno je 8 minuta vremena i dobra volja. Nakon njih ćete se osjećati manje ukočeni, gipkiji i vedriji. Vježbajte ih 1-2 puta dnevno i to je to. 

Naruči ... 

DVD: Vježbe istezanja

Novi DVD iz radionice Tonći Šitića, koji ovaj put prikazuje vježbe istezanja mišića. Koristan je za one koji već provode terapiju i uključeni su u rehabilitacijski proces. Isto je važan  za osobe koje se bave sportom i rekreacijom kao važan vid prevencije ozljeda.

Naruči ...

DVD: Vježbe za kralješnicu

Ovaj DVD "Vježbe za kralješnicu – medicinska gimnastika u 23 koraka" se skladno nadovezuje na prošli CD te prikazuje 23 pomno odabrane vježbe, gdje korisnik može prepoznati sebe radeći ih, ne traže specijalnu opremu ni odjeću, mogu se izvoditi na prostirci u dnevnoj sobi a isto tako i u dvorani, što je izuzetno važno to je jedini takav proizvod koji preporučuje strukovna udruga Hrvatski zbor fizioterapeuta.

Naruči ...

DVD: Vježbe za noge

Ovo je logičan nastavak DVD-a "Vježbe za kralješnicu" koji ste izvrsno prihvatili. Najčešća pitanja su bila kako pravilno izvoditi vježbe za noge, kako nakon naučene vježbe imati kvalitetan podsjetnik na iste, koje uopće vježbe raditi za određena bolna stanja nogu i sl...

Naruči ...

Postizometrička relaksacija, 26. listopad 2013, Split PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 19 Siječanj 2014 23:00

Postizometrička relaksacija, 26. listopad 2013, Split

 "Nima Splita do Splita“ kaže jedna stara pjesma a što bi Split bio  bez drage Ivane Šegvić, ravnateljice Poliklinika za rehabilitaciju osoba sa smetnjama u razvoju?
Sa njom u dogovoru odrađena je 25. radionica PIR-a (jubilarna naravno) pošto sam Splićanin to mi je bilo osobito zadovoljstvo. Nazočnih je bilo 16 fizioterapeuta, atmosfera odlična. Pomnožite 25 radionica x16 polaznika i to je do sada skoro 400 fizioterapeuta i liječnika upoznatih sa PIR-omWink. Radionica je završila sa 14 polaznika jer je jednu uhvatila fjaka a druga je išla brati masline (to je normalna kolorit mojih dragih bivših sugrađana). Prostor dobar, od iduće godine sele u novi (veći). gostoprimstvo na visini.Posebna zahvala gospodinu Gordanu koji je u ime firme Biska (već je to standardna suradnja) poklonio par izvrarednh proizvoda za fizioterapeute u njihovoj svakopdnevnoj praksi. Izdvojio bih mast "Muscle rub“ i Polar ice sa kojima duže vrijeme radim kao i neki moji kolege. Rezultati su odlični a više o proizvodima pročitajte na stranici www.biska.hr . Ukoliko želite da se u Vašem mjestu bilo gdje u Domovini održi radionica PIR-a, Gornjih, Donjih extremiteta ili Trrigera, molim Vas da me kontaktirate.

Ažurirano Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 10:56