Postizometrička relaksacija, 28. rujan 2013, Zagreb PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 19 Siječanj 2014 22:43

Postizometrička relaksacija, 28. rujan 2013, Zagreb

Kada čovjek ima san, često sanja onda se taj san i ostvari. Jednom je jedan čovjek rekao „I had a dream“ pa su ga „zveknuli“ ovoga puta to nije slučaj.

Ako si dovoljno uporan i vjerodostojan bez obzira na gomilu sranja i prepreka koje ti se pojavljuju, napraviti češ ono što si naumio a to se ovom radionicom desilo.

Nakon par razgovora postigao sam dogovor sa dr.Bobek voditeljicom fizikalne u KB“Dubrava“ o održavanbju radionice PIR-a za kolege i liječnike iz KB Dubrava. To je po prvi puta da se jedna radionica održava za sve zainteresirane fizioterapeute iz jedne Ustanove toga tipa. Ipak je to najveći KB u Hrvatskoj a to baš i nije mala stvar. Dobiti tu čast i priznanje nije mala stvar jer je PIR službenu ušao u redovitu svakodnevnu proceduru u njihovom radu.

Draga Dubravka, Agnezija i kolege hvala  na povjerenju koje ste ukazali.

Pošto sam i sam kraće vrijeme radio u KB Dubrava to je bilo nešto posebno.

Nazočnih je bilo 18 polaznika od toga 3 liječnika i 15 fizioterapeuta. Ovo je bila 24. radionica PIR-a po redu

Izuzetno zanimljiva radionica, puno pitanja, pokoja rasprava i to je to.

Prostor u Agmaru izvaredan (za razliku od drugih mjetsta imaju 8 stolova na električno podizanje i spuštanje, što nema niti jedno mjesto gdje se održavaju kudikamo skuplji tečajevi i radionice). Pošto ovo često naglašavam, stolovi su tu zbog nas dragi kolege jer je naš radni vijek poprilično dug i treba se koliko je to moguće sačuvati, uz to olakšava nam uvelike posao kod pozicioniranja i zahvata.

Posebna zahvala gospodinu Gordanu koji je u ime firme Biska (već je to standardna suradnja) poklonio par izvrarednh proizvoda za fizioterapeute u njihovoj svakopdnevnoj praksi. Izdvojio bih mast "Muscle rub“ i Polar ice sa kojima duže vrijeme radim kao i neki moji kolege. Rezultati su odlični a više o proizvodima pročitajte na stranici www.biska.hr

Catering Favola izvaredan a koliko je radionica uspjela i koliko su ljudi željni ovakvog oblika edukacije vidi se po tome što su mjesec dana bila popunjena mjesta za radionicu.

Slijedeća redovito druženja u vidu radionica :

U Zagrebu, 19. listopad 2013, Triger točke - voditelji Tomislav Kukin, dr.med. i Tonći Šitić, bacc. ft.

 U Splitu, 28. rujan  2013,  PIR: Voditelj: Tonći Šitić, bacc.ft

Prijave za sve radionice na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript sa naznakom za koju radionicu želite ili na http://www.hzf.hr/kalendar.html .

Ukoliko želite da se u Vašem mjestu bilo gdje u Domovini održi radionica PIR-a, Gornjih, Donjih extremiteta ili Trrigera, molim Vas da me kontaktirate.

1
1

Ažurirano Nedjelja, 19 Siječanj 2014 22:50