Lumbalna i Prsna kralješnica - radionica, 13. listopad 2012, Zagreb PDF Ispis E-mail
Nedjelja, 28 Listopad 2012 19:48

Lumbalna i prsna kralješnica - radionica, 13. listopad 2012, Zagreb

Po dobrom starom običaju odradili smo 4. radionicu manualne medicine  Lumbalna i prsna kralješnica koja je nastavak radionice Zdjelica s kukom a prethodi radionici Vratna kralješnica koje se održava 10. studenog.

Nazočnih je bilo 17 polaznika od kojih jedna liječnica opće prakse, dvije fizijatrice i 14 fizoterapeuta.

Razlog ovakvog koncepta je slijedeći, znanje sa prošle radionice se imalo vremena primjeniti.

Imalo se i vremena za ući u nekakve nejasnoće koje smo razjasnili na ovoj radionci i krenuli dalje.

Dr.Smešny je bila u svom elementu i po ocjenam polaznika izvaredna. Bez puno teorije i filozofije išli smo naprijed, od prepoznavanja problema, kratke potvrde (dijagnostike) na tretman koji je fizioterapeutima od velikog značaja.  Moja malenkost kao nekakva „siva eminencija“ je odradila svoj dio posla.

Kolega Ilijaz je pokazao tehniku spiraldynamik www.spiraldynamik.com koju je već demonstrirao na joednoj od prijašnjih radionica.

Prostor u Agmaru( www.agmar.hr ) izvaredan, catering Favola izvaredan a koliko je radionica uspjela i koliko su ljudi željni ovakvog oblika edukacije vidi se po tome što su više od mjesec dana unaprijed popunjena mjesta za radionice Triger točke (27. listopad) i Vratna kralješnica (10.studeni) koja se održavaju u studenom.

Posebna zahvala gospodinu Gordanu koji  je u ime firme Biska www.biska.hr poklonio poklon verčice koje su sadržavale par izvradneih proizvoda za fizioterapeute u njihovoj svakopdnevnoj praksi, izdvojio bih mast Muscle rub“ i Polar ice sa kjima duževrijeme radim kao i neki moji kolege. Rezultati su odlični a više o proizvodima pročitajte na stranici www.biska.hr  .

Hvala svima nazočnimaSmile.

Slijedeća redovita druženja u vidu radionica su (ukoliko se opet netko ranije ne javi za organizaciju):

U Zagrebu, 27. listopad 2012, Triger točke - voditelji Tomislav Kukin, dr.med. i Tonći Šitić, bacc.ft. POPUNJENO

U Zagrebu, 10.studeni 2012, Škola manualne medicine – radionica: Vratna kralješnica Voditelji: Dunja Barak Smešny, dr.med i Tonći Šitić, bacc.ft. POPUNJENO

Prijave za sve radionice na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript sa naznakom za koju radionicu želite ili na http://www.hzf.hr/kalendar.htmll .

Sve radionice boduju HKF i HLK.

Ukoliko želite da se u Vašem mjestu bilo gdje u Domovini održi radionica PIR-a, Gornjih ili Donjih extremiteta odnosno Trigera, molim Vas da me kontaktirate.

1
1
2
3
4

 

Ažurirano Nedjelja, 28 Listopad 2012 20:24