Postizometrička relaksacija, 6.srpanj 2012, Krapinske toplice PDF Ispis E-mail
Subota, 25 Kolovoz 2012 18:10

 

Postizometrička relaksacija, 6.srpanj 2012, Krapinske toplice

Na poziv uvažene liječnice Ivane Kern održana je u Krapinskim toplicama,  22. radionica PIR-a. Dogoovor je bio  kao i za Metković, sve riješeno u 15 dana. Nazočnih je bilo 5 liječnika (još trojica iz samo njima znanih razloga nisu došla) kao i jedna kolegica koja se ispričala.No to nije umanjilo vrijednost prenešenog znanja i zainteresiranost nazočnih. Atmosfera izvaredna sa velikim brojem upita na koje moram priznati baš i nije bilo jednostavno odgovoriti ali sam na kraju nekako i uspio. Interesanto je voditi radionice za liječnike i fizioterapeute jer dok su liječnici u manualnoj terapiji samo teoretski obrazovani (ako su išli na postdiplomski i samo poneki to rade u svojim ordinacijama), fizioterapeutima je to svakodnevnica kao praksa. Pitanja liečnika su vezane uglavnom za dijagnoze a fizioterapeutska za funcionalne blokove, disbalans mišićja i neke neurološke stvari  (koji nam kada ih pronađem pomažu u manualnoj dijagnostici i terapiji).

Hvala svima nazočnima!

Slijedeća redovita druženja u vidu radionica su (ukoliko se opet netko ranije ne javi za organizaciju):

U Zagrebu, 15. rujan 2012,   Škola manualne medicine – radionica: ZdjelicaVoditelji: Dunja Barak Smešny, dr.med i Tonći Šitić, bacc.ft.

U Zagrebu, 13. listopad 2012,Škola manualne medicine – radionica: Lumbalna i prsna kralješnicaVoditelji: Dunja Barak Smešny, dr.med i Tonći Šitić, bacc.ft.

U Zagrebu, 27. listopad 2012, Trriger točke - voditelji Tomislav Kukin, dr.med. i  Tonći Šitić, bacc.ft.

U Zagrebu, 10.studeni 2012,  Škola manualne medicine – radionica: Vratna kralješnicaVoditelji: Dunja Barak Smešny, dr.med i Tonći Šitić, bacc.ft.

Prijave za sve radionice na mail  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript   sa naznakom za koju radionicu želite ili na http://www.hzf.hr/kalendar.html .

Sve radionice boduju HKF i HLK.

Ukoliko želite da se u Vašem mjestu bilo gdje u Domovini održi radionica PIR-a, Gornjih ili Donjih extremiteta  ili Trrigera, molim vas da me kontaktirate. 

kt
kt

Ažurirano Subota, 25 Kolovoz 2012 18:14