Postizometrička relaksacija, 04. prosinac 2010 Varaždinske toplice
 Ovo je bila posljednja radionica u ovoj godina i bila je iznimno uspješna. Samo u ovoj godini ovo je bila 9. radionica PIR-a (ukupno 16 do sada) 14 polaznika od kojih jedna liječnica a to je bila dr.Blaženka Nekić, spec. fizijatar. koja je dovela sve svoje fizioterapeute na edukaciju!!! Inače rade u Poliklinici dr.Blaženka Nekić u Dalmatinskoj 3 u Zagrebu. Njima posebno zahvaljujem na ukaznom povjerenju.

Uz sam PIR pokazao sam im i neke mobilizacijske tehnike te demonstrirao manipulaciju c3 kralješka jednoj kolegici koja je imala blok a samim tim i bolnost.

Zoran Filipović mi je ukazao izuzetnu čast i zadovoljstvo jer je osim aktivnog sudjelovanja predstavio metodu lijepljenja trake koja se naziva medio taping u čijoj organizaciji on i sudjeluje www.fizioterapeut.org .

Kakva je radionica bila pogledajte po slikama

Kako sam i naveo ranije idemo diljem Lijepe naše. Slijedeći susret je u Specijalnoj bolnici za rehabilitaciju Lipik o čemu možete više pročitati i možebitno se prijaviti na http://www.hzf.hr/kalendar.html gdje će se osim PIR-a održati i radionica Škola manualne medicine – radionica: Gornji ekstremiteti...

p
a
b
c
d
e
f
g
h
i
j
k
l
m
n
o
p