Postizometrička relaksacija, 2.listopad 2010 Zagreb

Ovo je bila 13. radionica po redu a 6. u ovoj godini!!!

Do sada ukupno preko 210 polaznika (liječnika i fizioterapeuta) a na ovoj je bilo nazočno 17 polaznika.

izvrstna grupa kao i atmosfera gdje je po već ustaljenom standardu pokazan uz PIR dio mobilizacijskih i manipulacijskih tehnika kao i vježba automobilizacije LS kralješnice.  Kolegica iz Rijeke je pokazala PNF na lopatici i hvala joj na tome.

 To je dokaz da znanje treba dijeliti jer češ onda moći nešto i naučiti. Držiš li ga samo za sebe: ili nisi siguran u to što radiš (odnosno pričaš tuđe teoretske priče čime smo nažalost svjedoci) ili ne znaš prenijeti polaznicima. Na žalost  često se događa kod radionica i tečajeva da su prezentatori kombinacija jednog i drugog.

Hvala svima još jednom!

Zbog izuzetno velikog interesa i primjedbe da se radionice održavaju samo u ZG (iako je održana i u Splitu a to se malo zaboravilo Wink), slijedeća radionica 14. po redu se održava 27. studenog 2010 u Istarskim toplicama i  15. radionica po redu 4.prosinca 2010 u Spec. bolnici za rehabilitaciju Varaždinske toplice o čemu možete pročitati i prijaviti se na stranicama www.hzf.hr i www.hkf.hr. Ukoliko želite da se radionica održi bilo gdje u Domovini kontaktiraje me  kroz kontakt obrazac i sve se lako dogovorimo.

Po dobroj staroj navadi par fotki sa radionice.

1
1
2
3
4
5
6
7
8