CD: Vježbajte sjedeći

Namijenjene su kako im i ime kaže osobama koje rade u sjedećem položaju (bez obzira na dob). Ne oduzimaju Vam puno vremena, 13 vježbi pojedinačnog trajanja 40 sekundi. Ne morate imati nikakvu posebnu opremu za vježbanje, potrebno je 8 minuta vremena i dobra volja. Nakon njih ćete se osjećati manje ukočeni, gipkiji i vedriji. Vježbajte ih 1-2 puta dnevno i to je to. 

Naruči ... 

DVD: Vježbe istezanja

Novi DVD iz radionice Tonći Šitića, koji ovaj put prikazuje vježbe istezanja mišića. Koristan je za one koji već provode terapiju i uključeni su u rehabilitacijski proces. Isto je važan  za osobe koje se bave sportom i rekreacijom kao važan vid prevencije ozljeda.

Naruči ...

DVD: Vježbe za kralješnicu

Ovaj DVD "Vježbe za kralješnicu – medicinska gimnastika u 23 koraka" se skladno nadovezuje na prošli CD te prikazuje 23 pomno odabrane vježbe, gdje korisnik može prepoznati sebe radeći ih, ne traže specijalnu opremu ni odjeću, mogu se izvoditi na prostirci u dnevnoj sobi a isto tako i u dvorani, što je izuzetno važno to je jedini takav proizvod koji preporučuje strukovna udruga Hrvatski zbor fizioterapeuta.

Naruči ...

DVD: Vježbe za noge

Ovo je logičan nastavak DVD-a "Vježbe za kralješnicu" koji ste izvrsno prihvatili. Najčešća pitanja su bila kako pravilno izvoditi vježbe za noge, kako nakon naučene vježbe imati kvalitetan podsjetnik na iste, koje uopće vježbe raditi za određena bolna stanja nogu i sl...

Naruči ...

Recenzije
Recenzija - Mr.s. Dunja Barak-Smešny, specijalista fizijatar

Svatko tko želi bolje i ljepše živjeti, pogotovo živjeti u skladu sa svojim tijelom mora brinuti o svojoj kralježnici. Ona predstavlja osnovni stup nosač, ali i upravljač našeg tijela.

Ovaj DVD predstavlja idealan nastavak prethosnog izdanja CD-a sa prikazom vježbi u sjedećem položaju. Kompletiran je tako prikaz svih vježbi potrebnih za održavanje pokretljivosti kralješnice.

Prikazane su vježbe kod kojih je pokret usklađen sa sisanjem, pri čemu misšić dobiva bolju prokrvljenost, opskrbljenost kisikom, a time i veću elastičnost.

Tako se vježbe mogu koristiti ne samo za održavanje pokretljivosti, već i za smanjenje bolova.

Današnji čovjek je načinom života vezan vrlo često uz stalno ponavljanje istih pokreta, što završava sa bolovima i ograničenjem pokretljivosti. Ovaj DVD će mu omogućiti da vrlo lijepo, jasno i jednostavno prikazane vježbe svakodnevno izvodi i na taj način ostvari davno znanu poslovicu: "U zdravom tijelu zdrav duh".
 

Preporuke - Vjekoslav Šutej, dirigent

Preporuke - Vjekoslav Šutej, dirigent

 

Preporuke - Višnja Dužić, studentica

Ove vježbe su mi pomogle da se riješim tegoba s kralješnicom. Preporučujem ih svima, a posebno mladima.