CD: Vježbajte sjedeći

Namijenjene su kako im i ime kaže osobama koje rade u sjedećem položaju (bez obzira na dob). Ne oduzimaju Vam puno vremena, 13 vježbi pojedinačnog trajanja 40 sekundi. Ne morate imati nikakvu posebnu opremu za vježbanje, potrebno je 8 minuta vremena i dobra volja. Nakon njih ćete se osjećati manje ukočeni, gipkiji i vedriji. Vježbajte ih 1-2 puta dnevno i to je to. 

Naruči ... 

DVD: Vježbe istezanja

Novi DVD iz radionice Tonći Šitića, koji ovaj put prikazuje vježbe istezanja mišića. Koristan je za one koji već provode terapiju i uključeni su u rehabilitacijski proces. Isto je važan  za osobe koje se bave sportom i rekreacijom kao važan vid prevencije ozljeda.

Naruči ...

DVD: Vježbe za kralješnicu

Ovaj DVD "Vježbe za kralješnicu – medicinska gimnastika u 23 koraka" se skladno nadovezuje na prošli CD te prikazuje 23 pomno odabrane vježbe, gdje korisnik može prepoznati sebe radeći ih, ne traže specijalnu opremu ni odjeću, mogu se izvoditi na prostirci u dnevnoj sobi a isto tako i u dvorani, što je izuzetno važno to je jedini takav proizvod koji preporučuje strukovna udruga Hrvatski zbor fizioterapeuta.

Naruči ...

DVD: Vježbe za noge

Ovo je logičan nastavak DVD-a "Vježbe za kralješnicu" koji ste izvrsno prihvatili. Najčešća pitanja su bila kako pravilno izvoditi vježbe za noge, kako nakon naučene vježbe imati kvalitetan podsjetnik na iste, koje uopće vježbe raditi za određena bolna stanja nogu i sl...

Naruči ...

Tonći Šitić
toncisitic

Rođen 1966. u Splitu, diplomirao na Visokoj medicinskoj školi u Zagrebu 1996., razlikovnu (treću) godinu završio 2001. Fizioterapijom se bavi 10 godina.
Uže područje interesiranja manualna terapija, akupresura, PIR (postizometrička relaksacija), posebno prilagođeno vježbanje (izrada programa i vođenje vježbanja koje se provodi individualno na zraku ili u vodi).

Radio na slijedećim radnim mjestima:
KB "Dubrava"
KB "Sestre Milosrdnice"
Centar "Goljak"
Hotel "Zora" - Primošten
Mobilna fizioterapija
DZ "Zagreb" - Zapad Odjel za fiz.med. i rehabilitaciju
   
U sportu radio kao fizioterapeut:
1995. - 1997. godine fizioterapeut Hrvatske juniorske i seniorske atletske reprezentacije (juniorsko EP, Nyiregyhaza)
1995. - 2000. osobni fizioterapeut g.Ante Smolić-Ročaka (karate), studentski Europski prvak, višestruki prvak RH
1996. Fizioterapeut VK "Mladost", prvak Europe, Hrvatske i osvajač Kupa Hrvatske
1997. KK "Zrinjevac" juniori, (polusezona)